3-daagse challenge 11 tot 13 december 2023

In verbinding tijdens de feestdagen

Zonder eenzaam gevoel in gezelschap

De feestdagen kunnen hol en leeg voelen wanneer de verbinding met de mensen in je omgeving ontbreekt. De vele ‘moetjes’ en verplichting zorgen voor haastige en vluchtige interacties waarbij jij jezelf ook nog voorbij loopt. In deze challenge leg jij de basis om in verbinding met jezelf te blijven en daarmee passend in relatie met de ander te zijn.

In Verbinding tijdens de feestdagen

De beladen dagen

Anders dan in tv reclames zijn de feestdagen voor veel mensen een uitdaging. Iedereen verlangt naar gezelligheid en intimiteit maar door conflict en teleurstelling komen veel mensen juist verder in de problemen. De jaarlijkse scheidingen of familieconflicten liggen nergens hoger dan direct na Kerst.

Wat andere Zeggen

Inhoud van deze 3-daagse

Kan je een keer niet live aanwezig zijn, Geen zorgen er zijn replays

Podcast Covers (8)

De gezichten achter OerOuders

Als eerst investeerde wij in de relatie met onszelf, om een stevig fundament neer te leggen voor ons gezamenlijke leven. Meer dan 9 jaar samen, waarvan 2 jaar getrouwd en een gezin van 4 gevormd. Hebben ons moderne leven in de stad Utrecht vaarwel gezegd en kochten een huis op het platteland in Beuningen (OV). Met een eigen moestuin, pluktuin en de (schoon)ouders in het huis ernaast.

 

Om daarnaast van jaren lang twee bedrijven te runnen, bewust gekozen om onze kwaliteiten te bundelen. Hij vanuit de complementaire gezondheid als orthomoleculair therapeut en samenwerkend met de reguliere zorg. Zij als contextueel systeemtherapeut, waarbij zij is gestart in de reguliere gezondheidszorg. 

 

Daarom kan je van ons het volgende verwachten.

Wetenschap, praktijk & ervaringsdeskundigheid

Helder, praktisch & toepasbaar

Persoonlijke aandacht

Meld je vandaag nog aan voor deze challenge

Ga zonder jezelf voorbij te lopen de feestdagen door.