Masterclass - OerOuders

Masterclass reeks

De oplossing voor de 5 meest voorkomende problemen in je relatie of huwelijk

Eenvoudiger dan dit wordt het niet.

De koers naar een krachtig huwelijk

In een wereld waarin huwelijken en relaties onder druk staan, is het betreden van het pad van de liefde een reis die jullie versterkt.

 

De moderne stress die op relaties wordt uitgeoefend, kenmerkt zich door weinig tijd voor elkaar, oppervlakkige gesprekken met weinig diepgang en verloren intimiteit.

 

Met een reeks van 6 masterclasses kies jij er bewust voor om (opnieuw) te investeren in jullie relatie. De masterclasses kunnen alleen én samen bekeken worden. Dit creëert een diepere connectie waarop jullie kunnen voortbouwen, op een stevig fundament. Een fundament dat diepgeworteld is maar flexibel genoeg om zich aan te passen aan veranderende omstandigheden.

 

Door dichterbij elkaar te komen, wordt de druk van externe invloeden op de relatie minder voelbaar. Hierdoor kunnen jullie op rustigere wateren jullie koers vervolgen, op weg naar een krachtig huwelijk.

Relatie masterclasses

Dinsdag 12 maart 2024 om 20:00 uur

Leiding en overgave

Leer hoe je een gezonde balans kunt vinden tussen leiderschap en overgave binnen de relatie, en begrijp de dynamiek tussen man en vrouw om harmonie te bevorderen.

Dinsdag 19 maart 2024 om 20:00 uur

Intimiteit en seksuele aantrekking

Ontdek hoe je intimiteit kunt verdiepen en seksuele aantrekkingskracht kunt vergroten door middel van communicatie, verbinding en begrip van elkaars behoeften en verlangens.

Dinsdag 26 maart 2024 om 20:00 uur

Gedoe met je (schoon)familie

Leer begrijpen hoe de dynamiek binnen je (schoon)familie werkt en ontdek hoe het creëren van gezonde grenzen en verbondenheid kan leiden tot het verminderen van conflicten en het verbeteren van relaties.

Dinsdag 2 april 2024 om 20:00 uur

Van financiële onrust naar rust

Ontdek hoe je de diepere oorzaken van financiële stress binnen de relatie kunt begrijpen en focus op het herstellen van evenwicht, vertrouwen en samenwerking om financiële rust te bereiken 

Dinsdag 9 april 2024 om 20:00 uur

Één lijn in de opvoeding

Niets is zo vervelend als discussies, onenigheid of conflicten in het ouderschap. Steeds wanneer er kleine en grote beslissingen worden legt het jullie verschillen bloot. Hoe ga je hiermee om én hoe creëren jullie een lijn in het ouderschap?

Dinsdag 16 april 2024 om 20:00 uur

7x verschillende invloeden vanuit jouw opvoeding op jullie relatie

Contextuele therapie richt zich op de dynamiek van relaties binnen families en de invloed van het verleden op het heden. De opvoeding die je hebt gehad, kan een diepgaande invloed hebben op hoe je relaties aangaat en onderhoudt.

Ervaringen

5/5

Lieve Paul en Nance, dank jullie wel voor deze mooie, intense, leerzame, veilige reis. Dank jullie wel dat jullie je gezin hebben geopend om ons bij te staan, te laten groeien en genieten. Ik ben dichterbij mijzelf gekozen. Inzicht in mijn kwaliteiten en aandachtspunten. Ik kan nu loslaten én overgeven.

5/5

Nog meer verdieping in mijn relatie, bepaalde patronen/overtuigingen achter mij kunnen laten vallen en als man opgestaan zodat mij vrouw kan leunen

5/5

Tijd en ruimte voor elkaar in een verdiepende laag met tegelijkertijd het volste vertrouwen dat er goed voor de kinderen wordt gezorgd. Waarbij het opnieuw verbinding geeft met jezelf en je partner. Zelf na 20 jaar een relatie te hebben.

Wie zijn Paul & Nance
De makers

Als eerst investeerde wij in de relatie met onszelf, om een stevig fundament neer te leggen voor ons gezamenlijke leven. Meer dan 9 jaar samen, waarvan 2 jaar getrouwd en een gezin van 4 gevormd. Hebben ons moderne leven in de stad Utrecht vaarwel gezegd en kochten een huis op het platteland in Beuningen (OV). Met een eigen moestuin, pluktuin en de (schoon)ouders in het huis ernaast.

 

Om daarnaast van jaren lang twee bedrijven te runnen, bewust gekozen om onze kwaliteiten te bundelen. Hij vanuit de complementaire gezondheid als orthomoleculair therapeut en samenwerkend met de reguliere zorg. Zij als contextueel systeemtherapeut, waarbij zij is gestart in de reguliere gezondheidszorg. 

 

Daarom kan je van ons het volgende verwachten.

Wetenschap, praktijk & ervaringsdeskundigheid

Helder, praktisch & toepasbaar

Persoonlijke aandacht

Paul is vanuit zijn eigen bedrijf meer dan 8 jaar werkzaam in de complementaire gezondheidszorg, als orthomoleculaire therapeut gespecialiseerd in mannelijke gezondheid en is contextueel therapeut i.o..

Coachen van mannen én vaders doet hij op basis van wetenschap, praktijk en ervaring. Waarbij hij zijn kennis en expertise vanuit Amerika heeft opgedaan.

Binnen dit traject werd hij genomineerd als ‘Man in Full’ de hoogste onderscheiding binnen K4-MEN, voor zijn participatie, begeleiding en persoonlijk doorbraken.

Paul heeft zich helemaal vast gebeten in de mannelijke archetype, initiaties, mythologie en de rol van vaders richting zijn kind(eren).

Met zijn scherpte in vragen, directe en gepaste aanpak, zorgt hij dat jij leider- en eigenaarschap claimt in en over jouw leven als man, partner, vader en ondernemer. Jouw leiderschap zorgt ervoor dat je partner kan leunen. 

Nog nooit heb ik mij zo stevig gegrond gevoeld in mijn verleden, en in verbinding met mijn toekomst. Om het leven voor te leven aan mijn kinderen. Dat is namelijk precies de reden waarom ik als contextueel systeemtherapeut werk. 

 

Elk antwoord op vragen uit mijn familiegeschiedenis, wakkerde mijn wens aan nog beter te begrijpen hoe systemen werken en hoe deze elkaar positief en negatief beïnvloeden. 

 

Om te weten dat er pas zuivere verbinding ontstaat als iedereen de vrijheid ervaart om vanuit zijn of haar werkelijke plek autonome keuzes te maken. 

 

Ik ontwikkelde met mijn ervaringen, kennis en informatie een contextuele systeemtherapeutische vorm die voor mij past. De Oermethode helpt je bij het vinden van je werkelijke plek én hoe je stevigheid creëert  wanneer er altijd een terugtrekkende beweging blijft naar je verleden. 

 

Als contextueel systeemtherapeut gids ik je terug naar jouw werkelijke plek. Je wortels vestigen zich met elke stap dieper in de aarde. Tot je ervaart dat je op je werkelijke plek bent. Met perfecte ruimte tussen wie voor én na je komen. Gegrond in je verleden, en verbonden met je toekomst. Precies op jouw plek, als individu in dit leven. Passend in verbinding binnen al je relaties. Om vanuit deze plek verder te leven. 

Meld je aan voor 1 of meerdere masterclasses

En investeer in jouw relatie. 

Dit zei een stel nadat ze een masterclass hadden gevolgd

€ 27,-

excl. btw

Klik op de knop en kies jouw masterclass

€ 135,-

excl. btw

Je ontvangt één masterclass gratis

Direct aanmelden voor 6 masterclasses?

Dit creëert een diepere connectie waarop jullie kunnen voortbouwen, op een stevig fundament. Een fundament dat diepgeworteld is maar flexibel genoeg om zich aan te passen aan veranderende omstandigheden.

Veel gestelde vragen over de masterclasses

Het zijn allemaal op zichzelf staande masterclasses. Iedere dinsdagavond is er een masterclass en jij kan of deelname live of achteraf de masterclass terugkijken. 

De masterclasses starten om 20:00 uur, zijn ingepland voor 60 minuten en kan ook zeker langer worden als je ons kent 😉 

De masterclasses worden gegeven via ZOOM.

Super dat je al een goede relatie hebt. De masterclasses zullen een verdieping geven om dat wat goed is nog beter te maken.

Zeker. Het is absoluut geen verplichting dat je deel moet nemen als stel. Als jouw partner het spannend vindt of onvoldoende nog inziet welke impact dit geeft. Kan je partner bij jou ‘afkijken’ en de positieve veranderingen ervaren. Daarbij als jij instapt en gecommitteerd aan de slag gaat met de inhoudt neem jij je partner vanzelf mee. Je gaat tenslotte het gesprek aan met elkaar om ervaringen te delen en zaken te implementeren.

En ook als je single bent, zoekende in relaties of het misschien zelfs uit de weg gaat om relaties aan te gaan en/ of te onderhouden is dit traject geschikt voor jou! Wie weet ontmoet je jouw partner binnen de Oerouder Familie, gegrond in het verleden en bouwend aan jullie gezamenlijke toekomst. 

De online sessies gaan via Zoom. Hierover krijg je mails met de juiste gegevens. 

Ja, wij hebben besloten om replays van de masterclasses beschikbaar te stellen zodat je deze achteraf kan kijken. Je krijgt hier apart bericht over waar je deze masterclasses kan vinden.