OerOude brievenpost - OerOuders

OerOude Brievenbus Post

In de moderne tijd, waarin veel online plaatsvindt, is het goed om ook offline aanwezig te zijn. Hoewel alles online te vinden is, komt alles offline samen. Het voordeel van het lezen van iets op papier is dat je details beter onthoudt, waardoor je de informatie effectiever in de praktijk kunt brengen.

Daarom introduceren wij de OerOude Brievenbus Post voor jou. Verschillende brieven die je online bestelt om offline te lezen en te implementeren.

Geschreven kennis en inzichten blijven beter hangen…

De brieven die jij kan ontvangen

Toegewijd in alle rollen die je vervult: vrouw, partner, moeder en alle andere rollen. Het is belangrijk om te onderzoeken hoe jouw moeder, oma, en misschien zelfs overgrootmoeder jou zijn voorgegaan. Wat deden zij waarover niet gesproken werd, en welke geschiedenis rust er op jouw vrouwenlijn? Moedermanagement vraagt niet van jou om alle ballen hoog te houden, maar wel om te kiezen wie en wat jouw toewijding verdient.

13 pagina tellende brief

In een wereld waarin er steeds meer voedingscoaches en ideeën over gezonde voeding zijn, wordt het des te belangrijker om in verbinding te blijven met de natuur en met jezelf. In deze OerBrief ontvang je het fundament van gezonde voeding en leer je hoe je jouw lichaam optimaal kunt voeden. Hierdoor kun je het maximale uit je lichaam halen en daarmee ook uit het leven zelf. Geef het goede voorbeeld aan de volgende generatie door te tonen dat je bewust wilt leven en een gezonde levensstijl nastreeft. Ontdoe jezelf van de misleidende informatie die de maatschappij soms verspreidt om geld te verdienen. Kies voor waarachtige kennis en breng zo positieve verandering in je eigen leven en dat van anderen.

13 pagina tellende brief

De fysiek en of emotionele afwezigheid van vele vaders in de moderne tijd, behoudt de onvolgroeide jongens energie. Het zijn de mannelijke voorbeelden die ervoor zorgen, dat je de verandering doormaakt van jongen naar man. Jij hebt de keus om verantwoordelijkheid te nemen over je eigenaarschap, om in je nalatenschap te voorzien.

14 pagina tellende brief

Hier ligt de uitnodiging om naar de relaties van toen en vroeger te kijken, om hier en nu steviger te staan. Praktische gids over jouw plek aan tafel, in bed, buiten op straat en nog vele anderen. Als man neem jij jouw plek en bied je bescherming, zodat je als vrouw kan leunen en creëren.

14 pagina tellende brief