Live event - 27 januari 2024

RelatieReis Event

Dit is voor jouw in een relatie en ook als je single bent.

Echt spreken breekt geen banden, het raakt de snaar die de ware connectie recht doet. Een relatie is als een reis, die verschillende fases kent. 

Gebaseerd op het 2x uitverkochte weekendretraite.

in de beweging ligt de verandering

Toegewijd zijn in relatie, wat gaat dat voor jou doen? In een toegewijde relatie wordt gesproken, ervaren en gedeeld. Het tegenovergestelde wordt vaker dan men lief is ervaren. Woordeloze communicatie, een zwijgzame stilte die je van verre al hoort en een snijdende spanning van geheimen die het licht niet mogen zien. Een samenzijn waar waarheden worden ingeslikt om de goede vrede te bewaren en de volgende generatie de dupe is van dit voorbeeld.

 

Wanneer je in een toegewijde relatie zit spreek je zonder moeite, ervaar je geborgenheid en ontspanning. Jezelf uiten en samen in het partnerschap jullie waarden en normen leven is de enige uitkomst. Gefundeerd op wederzijds respect en openheid vormen jullie een eenheid. Hierdoor ontstaat een gewaardeerd voorbeeld voor de volgende generatie.

 

Het RelatieReis event is voor jou als je het stilzwijgen wil doorbreken, zichtbaar wilt hebben welke belemmerende gedragingen je nog hanteert en dit hier en nu een halt toe roept. Een relatie is als een reis, je gaat door verschillende fases om jezelf en de ander steeds beter te begrijpen. Doorbreek het zwijgen en ga spreken, laat los om volledig vast te kunnen pakken en werk aan een passende relatie voor een winnende eenheid.

In november ontvang je extra cadeau’s, want wie 30 wordt trakteert!

Suzanne Vliek Fotografie -2

Wat kan je verwachten

Wat zij zeiden over de vorige edities

5/5

Ik wil graag iedereen bedanken voor alle hulp en inzichten. Deze relatiereis bracht mij bij vragen over mijn verleden. Door inzicht in mijn archetype, zodat ik de vragen die ik heb ga onderzoeken en antwoorden ga vinden. 

5/5
Een heel bijzonder weekend, waarin ik mijn man en de echte man in hem meer heb kunnen en mogen zien. Ik vind het spannend om los te laten, maar dit kan en mag ik echt doen. Paul en Nance wat was dit een mooi weekend. Heel erg bedankt.

De checklist voor een goede relatiereis

Waarom de RelatieReis ook feestelijk is?

15 jaar geleden heb ik mijzelf bevrijd door het stilzwijgen te doorbreken. Waarbij ik mij in eerste instantie helemaal niet vrij voelde, omdat er schaamte en schuld rustte op het spreken. De moed en durf om wel te spreken hebben het gewonnen van de angst om leugens en bedrog hoog te houden.

 

Door je waarheid te spreken bouw je aan belangrijke relaties en creëer je een Winnende Eenheid met je partner.

 

Boek vandaag nog je ticket en ga met ons mee op reis. Bestel nu je vroegboekdeal en ontvang deze week je eerste reisadvies. (relatiebrief)

De locatie van dit event - Landgoed Klarenbeek

Wie zijn zij die kijken, luisteren & spreken

Paul is vanuit zijn eigen bedrijf meer dan 8 jaar werkzaam in de complementaire gezondheidszorg, als orthomoleculaire therapeut gespecialiseerd in mannelijke gezondheid.

Coachen van mannen én vaders doet hij op basis van wetenschap, praktijk en ervaring. Waarbij hij zijn kennis en expertise vanuit Amerika heeft opgedaan.

Binnen dit traject werd hij genomineerd als ‘Man in Full’ de hoogste onderscheiding binnen K4-MEN, voor zijn participatie, begeleiding en persoonlijk doorbraken.

Paul heeft zich helemaal vast gebeten in de mannelijke archetype, initiaties, mythologie en de rol van vaders richting zijn kind(eren).

Met zijn scherpte in vragen, directe en gepaste aanpak, zorgt hij dat jij leider- en eigenaarschap claimt in over jouw leven en als man, partner, vader en ondernemer.

Nog nooit heb ik mij zo stevig gegrond gevoeld in mijn verleden, en in verbinding met mijn toekomst. Om het leven voor te leven aan mijn kinderen. Dat is namelijk precies de reden waarom ik als contextueel systeemtherapeut werk. 

Elk antwoord op vragen uit mijn familiegeschiedenis, wakkerde mijn wens aan nog beter te weten en begrijpen hoe systemen werken en hoe deze elkaar positief en negatief beïnvloeden. 

Om te weten dat er pas zuivere verbinding ontstaat als iedereen de vrijheid voelt om vanuit zijn of haar werkelijke plek autonome keuzes te maken. 

Ik ontwikkelde met mijn ervaringen, kennis en informatie een contextuele systeemtherapeutische vorm die voor mij past. De Oermethode helpt je bij het vinden van je werkelijke plek én hoe je stevigheid creëert in het hier en nu wanneer er altijd een terugtrekkende beweging blijft naar je verleden. 

Als contextueel systeemtherapeut gids ik je terug naar jouw werkelijke plek. Je wortels vestigen zich met elke stap dieper in de aarde. Tot je voelt dat je op je werkelijke plek bent. Met perfecte ruimte tussen wie voor én na je komen. Gegrond in je verleden, en verbonden met je toekomst. Precies op jouw plek, als individu in dit leven. Passend in verbinding. En om vanuit deze plek verder te leven.

Mijn naam is Nance Folmer – van Heck

Wie Jarig is trakteert! 🥳
Cadeau's waar je blij van wordt!

Tot aan het event, elke maand een brief

Wij willen het je op een briefje geven

Meld je in november aan en ontvang 3 brieven. 

Gratis toegang tot online OERprogramma

Het Oerprogramma Connectie

Nu gratis met deze online training ter waarde van €297,-.

5/5

Lieve Paul en Nance, dank jullie wel voor deze mooie, intense, leerzame, veilige reis. Dank jullie wel dat jullie je gezin hebben geopend om ons bij te staan, te laten groeien en genieten. Ik ben dichterbij mijzelf gekozen. Inzicht in mijn kwaliteiten en aandachtspunten. Ik kan nu loslaten én overgeven.

5/5

Ik vond het een hele fijne setting, groep en heerlijk dat de kids erbij waren. Bedankt voor jullie kennis, warmte en liefde. Ik leerde nog meer de verdieping in mijn relatie. En heb bepaalde oude patronen en overtuigingen achter mij kunnen laten. En als man opgestaan, zodat mijn vrouw kan leunen. 

Laat jouw stem weer klinken

Dit is voor jouw, in een relatie & als single

Bestel je ticket(s) hier

Single ticket

€ 97,- excl. BTW

Partnerticket

€ 177,- excl. BTW

Prijs per stel

Veel gestelde vragen over de RelatieReis

De hele dag ben je welkom op Landgoed Klarenbeek, in Klarenbeek. 

Natuurlijk kan er altijd wat tussenkomen. Wij zijn ten allen tijden bereid om in gesprek te gaan en te zoeken naar een passende oplossing. Echter dient voorafgaand vermeld te worden dat er voor jullie deelname kosten gemaakt worden. Afhankelijk van de tijd van afzegging kunnen wij genoodzaakt zijn om een percentage door te  berekenen. Dit staat tevens vermeld in de algemene voorwaarden 10.5.


Dag: Zaterdag 27 januari
tijd: 10:00 – 18:00
Locatie: Landgoed Klarenbeek
Inclusief: Taart, lunch en borrel, koffie en thee.

5/5

Samenwerken aan je relatie is nog belangrijker dan de gebruikelijke aanwezige onderhoudscontracten die wij wel afsluiten voor de auto’s en huizen. Een relatie veranderd continue door wat wij meemaken en dat moet je bewaken.

5/5
Omdat de connectie die maakt, weg van je normale leven en echt in verbinding zo bijzonder is.Je heel veel inzichten krijgt over jezelf, partner en je relatie. Hierdoor kan je samen verdiepen, tot elkaar komen en mooie stappen maken. Dit gun je iedereen