Advies gesprek - OerOuders

Gratis Consult

Advies gesprek

Wanneer je tijdens het lezen van de site of van ons gehoord hebt via iemand anders en jij je afvraagt of OerOuders jou verder kan helpen, dan is er één optie. Vraag hier jouw gratis adviesgesprek aan.

Helderheid door dialoog

Je ontdekt pas wat je niet weet wanneer je erover in gesprek gaat…

 

In het verloop van het gesprek worden vragen gesteld waardoor je opeens inzicht krijgt in wat voorheen verborgen bleef.

 

Dit geeft je duidelijkheid over de specifieke stappen die je nu moet nemen, waardoor er deuren opengaan die tot dusver dicht bleven.

 

Gezamenlijk bepalen we welke opties het meest geschikt zijn voor jou op dit moment.

 

Of dit nu betekent dat je gebruik zult maken van onze producten en diensten of niet, is op dit moment niet van belang.

 

Dit zullen we gezamenlijk aan het einde van het gesprek bekijken.

Wat anderen zeggen over ons

5/5

Paul is heel goed in het helpen bij zelfreflectie. Hij stelt vragen en houdt je een spiegel voor waardoor je gaat inzien waar zaken mis lopen. Ik kan de samenwerking van harte aanbevelen wanneer je daadwerkelijke duurzame verandering wilt realiseren.

5/5

Lieve Paul en Nance, dank jullie wel voor deze mooie, intense, leerzame, veilige reis. Dank jullie wel dat jullie je gezin hebben geopend om ons bij te staan, te laten groeien en genieten. Ik ben dichterbij mijzelf gekozen. Inzicht in mijn kwaliteiten en aandachtspunten. Ik kan nu loslaten én overgeven.

Wie zijn Paul & Nance
De makers

Als eerst investeerde wij in de relatie met onszelf, om een stevig fundament neer te leggen voor ons gezamenlijke leven. Meer dan 9 jaar samen, waarvan 2 jaar getrouwd en een gezin van 4 gevormd. Hebben ons moderne leven in de stad Utrecht vaarwel gezegd en kochten een huis op het platteland in Beuningen (OV). Met een eigen moestuin, pluktuin en de (schoon)ouders in het huis ernaast.

 

Om daarnaast van jaren lang twee bedrijven te runnen, bewust gekozen om onze kwaliteiten te bundelen. Hij vanuit de complementaire gezondheid als orthomoleculair therapeut en samenwerkend met de reguliere zorg. Zij als contextueel systeemtherapeut, waarbij zij is gestart in de reguliere gezondheidszorg. 

 

Daarom kan je van ons het volgende verwachten.

Wetenschap, praktijk & ervaringsdeskundigheid

Helder, praktisch & toepasbaar

Persoonlijke aandacht

Paul is vanuit zijn eigen bedrijf meer dan 8 jaar werkzaam in de complementaire gezondheidszorg, als orthomoleculaire therapeut gespecialiseerd in mannelijke gezondheid.

 

Coachen van mannen én vaders doet hij op basis van wetenschap, praktijk en ervaring. Waarbij hij zijn kennis en expertise vanuit Amerika heeft opgedaan.

 

Binnen dit traject werd hij genomineerd als ‘Man in Full’ de hoogste onderscheiding binnen K4-MEN, voor zijn participatie, begeleiding en persoonlijk doorbraken.

 

Paul heeft zich helemaal vast gebeten in de mannelijke archetype, initiaties, mythologie en de rol van vaders richting zijn kind(eren).

 

Met zijn scherpte in vragen, directe en gepaste aanpak, zorgt hij dat jij leider- en eigenaarschap claimt in en over jouw leven als man, partner, vader en ondernemer. Jouw leiderschap zorgt ervoor dat je partner kan leunen. 

Nog nooit heb ik mij zo stevig gegrond gevoeld in mijn verleden, en in verbinding met mijn toekomst. Om het leven voor te leven aan mijn kinderen. Dat is namelijk precies de reden waarom ik als contextueel systeemtherapeut werk. 

 

Elk antwoord op vragen uit mijn familiegeschiedenis, wakkerde mijn wens aan nog beter te begrijpen hoe systemen werken en hoe deze elkaar positief en negatief beïnvloeden. 

 

Om te weten dat er pas zuivere verbinding ontstaat als iedereen de vrijheid ervaart om vanuit zijn of haar werkelijke plek autonome keuzes te maken. 

 

Ik ontwikkelde met mijn ervaringen, kennis en informatie een contextuele systeemtherapeutische vorm die voor mij past. De Oermethode helpt je bij het vinden van je werkelijke plek én hoe je stevigheid creëert  wanneer er altijd een terugtrekkende beweging blijft naar je verleden. 

 

Als contextueel systeemtherapeut gids ik je terug naar jouw werkelijke plek. Je wortels vestigen zich met elke stap dieper in de aarde. Tot je ervaart dat je op je werkelijke plek bent. Met perfecte ruimte tussen wie voor én na je komen. Gegrond in je verleden, en verbonden met je toekomst. Precies op jouw plek, als individu in dit leven. Passend in verbinding binnen al je relaties. Om vanuit deze plek verder te leven. 

Dit is hoe het werkt

PS. Zit er in de agenda geen optie voor je bij en daardoor wil je liever in de avond of in het weekend spreken? Laat het me weten via 0630547662. Dan leggen we de agenda’s naast elkaar.