Jaartraject

De Winnende Eenheid

Waar passend geen match is & goed tekortschiet.
Zorgt eenheid voor heelheid. 

Wanneer je wilt dat het slaagt.

De 'IK'

Zoekende naar antwoorden blijf je geven zonder effect. Opvulling, afleiding en verleiding houden je weg waar het voor jou in het leven echt om draait.

Relatie en huwelijk

Je bent samen maar ervaart met momenten onvoldoende verbondenheid. Onuitgesproken verlangens blijven liggen om de ander niet te kwetsen.

Nalatenschap

Je wilt in woord én daad het voorbeeld zijn voor je kinderen, omdat je het zelf hebt gemist of had willen hebben. Je bent immers je ouders niet.

effect

Wanneer je de antwoorden buiten jezelf zoekt ga je nooit een eenheid vormen. Geen praatgroepjes, ayahuasca of spirituele tarot leggings. Gefundeerd en bewezen strategieën die resultaat leveren.

De noodzaak van een winnende eenheid

Mensen zoals jij begrijpen dat goede en passende relaties bepalend zijn voor de vruchtbaarheid van die relaties. De impact die jij hebt, resulteert in een versterkte op een diepere laag verbonden connectie met de ander. Tot dat het moment ontstaat waar ‘goed genoeg’ onwerkbaar is geworden.

 

Wanneer een goede relatie onvervuld voelt, de invulling leger lijkt en je rationeel uitcheckt weet je dat er een verandering noodzakelijk is. Een Winnende relatie is de afwijkende nieuwe norm dat voor jou werkbaar is.

 

De Winnende Eenheid geeft jou de mogelijkheid om nú vanuit een plaats van kracht, rust en overzicht een eenheid te vormen. Deze eenheid begint bij jouw als individu en vloeit door naar de relaties in jouw leven, je partner, je kind(eren), ouders, vrienden en collega’s. Want zonder de “Ik” kan de “Wij” nooit ontstaan laat staan de volgende generatie.

 

Zodra jij alle levensgebieden volledig tot hun recht laat komen ontstaat eenheid. Trek dit principe door naar allen relaties of binnen het huwelijk en er vormt zich daar ook een eenheid. Met als laatste stap wanneer het geïmplementeerd is, is het ouderschap ook gefundeerd als een eenheid.

Of je nu een relatie hebt, single bent, met of zonder kinderen leeft, vanuit een krachtige eenheid maak jij impact en het verschil. De vraag is alleen ‘Op welke wijze ga je dat voor elkaar krijgen?”

De Quick fix voor een Winnende eenheid

Ga de onvermijdelijke confrontatie aan en deal met dat wat er is.

Wellicht niet hetgeen wat je had willen lezen, wel de radicale eerlijke waarheid. Wanneer je vermijdend door het leven beweegt, sta je in feiten stil.

 

Vroeger toen je klein was had je weleens last van groeipijn, iets dat geen schade geeft maar ontwikkeling verzorgt. Confrontatie met de feitelijke realiteit is dat ook. Het is groeipijn, omdat het jou in staat stelt te ontwikkelen naar die winnende eenheid.

 

Waar de meeste ‘hocus pocus Instagram coaches’ zich bezig houden met de quick fix, alleen het individu (jij), vergeten zij de totale context waarin jij je begeeft en is het dweilen met de kraan open. De invloed van je gezinssituatie van vroeger, de familiegeschiedenis en de invloed van je ouders spelen een rol in de houding die jij nu aanneemt.

 

Door dit te doorgronden ben jij instaat een nieuwe norm neer te zetten en sta je niet stil, want je bent in beweging.

Wat is de Winennde Eenheid?

De Winnende Eenheid is on- en offline traject voor ondernemende mensen en stellen die klaar zijn met een goede relatie. Klaar zijn me de norm volgen en bereid zijn kleur te geven aan hun leven en de invulling daarvan zelf te bepalen (af en toe buiten de lijntjes tekenen geeft eigenheid in het leven).

 

Met de winnende eenheid ga je één jaar (12 maanden) een aantal zaken voor elkaar krijgen. Vanuit rust, kracht, overzicht en met een dosis eigenaarschap helpt het traject van De Winnende Eenheid jou te bouwen aan een eenheid binnen al jouw relaties.

 

Je zou kunnen zeggen dat dit relatietherapie of coaching is, toch zien wij het anders. Het is fundamenteler. De snelheid, diepgang en impact waarmee betekenis wordt gegeven aan gebeurtenissen uit je verleden en verhalen die je blijft herhalen,  resulteert dit traject in het feit dat er een gegronde duurzame en werkbare verandering teweeg wordt gebracht. Het gaat over jou, in relatie tot de ander, waarbij je op basis van jouw waarden jouw leven inkleurt.

De fundamentele verandering ligt in eenheid

Resultaat van de Winnende Eenheid

Persoonlijk

Relatie en Huwelijk

[toekomstig] Ouderschap

Wat kan je verwachten

In De Winnende Eenheid jaarprogramma

Waarom OerOuders

Omdat de volgende generatie telt

Met onze Oer-Methode inspireren en begeleiden wij ondernemende mensen bij het realiseren van meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven, zodat ze leven in het hier en nu. In plaats van herinneringen te maken met dierbare in een mogelijke toekomst. Of deze uit blijven stellen door teveel in toen én vroeger te leven. 
 
OerOuders combineert hiervoor de 4 belangrijkste levensgebieden met elkaar, gebaseerd op oude principes in moderne tijden. 

Oude principes in moderne tijden

Ontdek de Oer Principes

Connectie

Het behouden van verdiepende en verbindende relaties is essentieel. (Her)ontdek en ervaar hoe jij de belangrijkste relaties kan dienen en koesteren.

Conditie

Leer opnieuw de signalen van en over jouw lichaam (her)kennen, zodat je jouw lijf kan voeden en bewegen met de zorg en toewijding die het verdient.

Credo

(Her)ontdek jouw geloof die jouw natuurlijk oerinstinct dient om (weer) te leven vanuit je diepste overtuigingen en waarden.

Carrière

(Her)vindt eigenaarschap in de volgende fasen van jouw levensloop en doe datgene waarin je nastreeft én voorleeft dat wat voldoening schenkt.

Ervaringen

5/5

Lieve Paul en Nance, dank jullie wel voor deze mooie, intense, leerzame, veilige reis. Dank jullie wel dat jullie je gezin hebben geopend om ons bij te staan, te laten groeien en genieten. Ik ben dichterbij mijzelf gekozen. Inzicht in mijn kwaliteiten en aandachtspunten. Ik kan nu loslaten én overgeven.

5/5

Nog meer verdieping in mijn relatie, bepaalde patronen/overtuigingen achter mij kunnen laten vallen en als man opgestaan zodat mij vrouw kan leunen

5/5

Tijd en ruimte voor elkaar in een verdiepende laag met tegelijkertijd het volste vertrouwen dat er goed voor de kinderen wordt gezorgd. Waarbij het opnieuw verbinding geeft met jezelf en je partner. Zelf na 20 jaar een relatie te hebben.

Wie zijn Paul & Nance
De makers

Als eerst investeerde wij in de relatie met onszelf, om een stevig fundament neer te leggen voor ons gezamenlijke leven. Meer dan 9 jaar samen, waarvan 2 jaar getrouwd en een gezin van 4 gevormd. Hebben ons moderne leven in de stad Utrecht vaarwel gezegd en kochten een huis op het platteland in Beuningen (OV). Met een eigen moestuin, pluktuin en de (schoon)ouders in het huis ernaast.

 

Om daarnaast van jaren lang twee bedrijven te runnen, bewust gekozen om onze kwaliteiten te bundelen. Hij vanuit de complementaire gezondheid als orthomoleculair therapeut en samenwerkend met de reguliere zorg. Zij als contextueel systeemtherapeut, waarbij zij is gestart in de reguliere gezondheidszorg. 

 

Daarom kan je van ons het volgende verwachten.

Wetenschap, praktijk & ervaringsdeskundigheid

Helder, praktisch & toepasbaar

Persoonlijke aandacht

Paul is vanuit zijn eigen bedrijf meer dan 8 jaar werkzaam in de complementaire gezondheidszorg, als orthomoleculaire therapeut gespecialiseerd in mannelijke gezondheid en is contextueel therapeut i.o..

Coachen van mannen én vaders doet hij op basis van wetenschap, praktijk en ervaring. Waarbij hij zijn kennis en expertise vanuit Amerika heeft opgedaan.

Binnen dit traject werd hij genomineerd als ‘Man in Full’ de hoogste onderscheiding binnen K4-MEN, voor zijn participatie, begeleiding en persoonlijk doorbraken.

Paul heeft zich helemaal vast gebeten in de mannelijke archetype, initiaties, mythologie en de rol van vaders richting zijn kind(eren).

Met zijn scherpte in vragen, directe en gepaste aanpak, zorgt hij dat jij leider- en eigenaarschap claimt in en over jouw leven als man, partner, vader en ondernemer. Jouw leiderschap zorgt ervoor dat je partner kan leunen. 

Nog nooit heb ik mij zo stevig gegrond gevoeld in mijn verleden, en in verbinding met mijn toekomst. Om het leven voor te leven aan mijn kinderen. Dat is namelijk precies de reden waarom ik als contextueel systeemtherapeut werk. 

 

Elk antwoord op vragen uit mijn familiegeschiedenis, wakkerde mijn wens aan nog beter te begrijpen hoe systemen werken en hoe deze elkaar positief en negatief beïnvloeden. 

 

Om te weten dat er pas zuivere verbinding ontstaat als iedereen de vrijheid ervaart om vanuit zijn of haar werkelijke plek autonome keuzes te maken. 

 

Ik ontwikkelde met mijn ervaringen, kennis en informatie een contextuele systeemtherapeutische vorm die voor mij past. De Oermethode helpt je bij het vinden van je werkelijke plek én hoe je stevigheid creëert  wanneer er altijd een terugtrekkende beweging blijft naar je verleden. 

 

Als contextueel systeemtherapeut gids ik je terug naar jouw werkelijke plek. Je wortels vestigen zich met elke stap dieper in de aarde. Tot je ervaart dat je op je werkelijke plek bent. Met perfecte ruimte tussen wie voor én na je komen. Gegrond in je verleden, en verbonden met je toekomst. Precies op jouw plek, als individu in dit leven. Passend in verbinding binnen al je relaties. Om vanuit deze plek verder te leven. 

Voorbeelden van duurzame en werkbare veranderingen

Van passend partnerschap naar een winnende eenheid. Aan je relatie werken wanneer deze al goed is, passend voelt en je voor elkaar blijft kiezen. En toch willen blijven investeren, om samen die winnende eenheid te vormen. Je blijft immers twee ‘’ikke’’ die een gezamenlijke ‘’wij’’ vormen, en welke kant gaan jullie samen uit? ben je bereid bij te sturen en elkaar te blijven spiegelen, of neem je het maar voor lief?

De Winnende Eenheid in 1 oog opslag

Wanneer je van kort en bondig houdt is dit wel wat je wilt bekijken.

Ervaringen

5/5

Het meest waardevolle is hoe open en verbonden je kunt zijn in een groep mensen die je niet kent. Om te beseffen dat ik voor mijn vrouw op de eerste plek sta en we elkaar nooit uit het oog verliezen. Dank voor deze prachtige reis.

5/5
Omdat de connectie die je maakt, weg van je normale leven en echt in verbinding zo bijzonder is.Je heel veel inzichten krijgt over jezelf, partner en je relatie. Hierdoor kan je samen verdiepen, tot elkaar komen en mooie stappen maken. Dit gun je iedereen
5/5

Samenwerken aan je relatie is nog belangrijker dan de gebruikelijke aanwezige onderhoudscontracten die wij wel afsluiten voor de auto’s en huizen. Een relatie veranderd continue door wat wij meemaken en dat moet je bewaken.

Inhoud van De Winnende Eenheid

Op basis van het lidmaatschap van 12 maanden

Welkom bij

De Winnende Eenheid

Kies hoe jij wilt deelnemen gebruik de schakelaar om te kiezen voor 12 of 6 maanden lidmaatschap

12 maanden
6 maanden

Eenmalig

€ 5700,-

Excusief btw.

12 termijnen

€ 575,-

Excusief btw.

Een sterke toekomst start hier, voor nu en de volgende generatie.

Veel gestelde vragen over het OerTraject

12 maanden gaan we samen aan de slag. Plus natuurlijk alle tijd die je eerder instapt dan 14 februari. Je betaalt hiervoor niets extra’s en gaat je wel enorm veel opleveren.

Een goede relatie is natuurlijk prima als je de lat wilt leggen op het niveau waar je nu zit. Met de Winnende Eenheid verleg je die lat, waardoor goed, prima voorbijstreeft en excelent wordt. Het resultaat? Krachtigere, diepgaande connecties waar je op kan bouwen in het nu en later.

De Winnende Eenheid is voor jou als goed niet meer goed genoeg is.

Ja zeker! Voor ons is persoonlijke aandacht een cruciale factor die gewaarborgd MOET worden. De Winnende Eenheid gaat over relaties, verbinding, partnerschap en ouderschap. Dit kan je niet alleen doen.

Gedurende het jaar zijn er online sessies, de offline events en kan je wekelijks een persoonlijke vraag stellen via de Whatsapp waar je een persoonlijk (spraak)bericht op krijgt om verder te gaan.  

Je krijgt toegang tot de online omgeving waar alle modules, video’s en opdrachten in staan. Je bent aanwezig bij de 4 live offline events die elk kwartaal worden georganiseerd. Wekelijks mag je per whatsapp direct een vraagstellen waar je antwoord op krijgt. Daarbij ontvang je fysiek per post werkboeken, omdat niet alles online dient te gebeuren. Om daarnaast 1 keer per maand een implementatiesessie te hebben én een verdiepingsessie. 

Dit is meer dan relatietherapie, omdat het allen relaties in jouw leven omvat. Je wortels vestigen zich met elke stap dieper in de aarde. Tot je voelt dat je op je werkelijke plek bent. Met perfecte ruimte tussen wie voor én na je komen. Gegrond in je verleden, en verbonden met je toekomst. Precies op jouw plek, als individu in dit leven. Passend in verbinding. En om vanuit deze plek verder te leven.

Om daarnaast te weten dat het over vroeger ging om het hier én nu anders, passender vorm te geven. Het is hierdoor niet alleen maar graven in het verleden, het word jij helder, praktisch én toepasbaar. 

Zeker. Het is absoluut geen verplichting dat je deel moet nemen als stel. Als jouw partner het spannend vindt of onvoldoende nog inziet welke impact dit geeft. Kan je partner bij jou ‘afkijken’ en de positieve veranderingen ervaren. Daarbij als jij instapt en gecommitteerd aan de slag gaat met de inhoudt neem jij je partner vanzelf mee. Je gaat tenslotte het gesprek aan met elkaar om ervaringen te delen en zaken te implementeren. Dan kan je partner altijd nog aansluiten.😉

 

En ook als je single bent, zoekende in relaties of het misschien zelfs uit de weg gaat om relaties aan te gaan en/ of te onderhouden is dit traject geschikt voor jou! Wie weet ontmoet je jouw partner binnen de Oerouder Familie, gegrond in het verleden en bouwend aan jullie gezamenlijke toekomst. 

De begeleiding in welke vorm dan ook is niet te vergelijken met de Winnende Eenheid. Dit is een compleet traject waarin kennis en toepassing volledig op elkaar aansluiten. Dit dankzij de verdiepingssessies en implementatiesessies. Waarbij elke maand een thema heeft die betrekking heeft op de vorming van die gewenste eenheid.

 

En daarnaast, wat heeft het werken met ons jou tot nu toe opgeleverd in je leven? Wat als onze samenwerking tot nog meer stevigheid kan leiden in jouw leven én daardoor in iedere belangrijke relaties daarbinnen?

 

Wanneer je eerder met ons 1-op-1 hebt gewerkt en je wilt mee doen met De Winnende Eenheid, en je wilt in termijnen betalen. Stuur ons dan een mail via hallo@oerouders.nl. Het vertrouwen dat je ons (weer) geeft daar willen wij iets voor terug doen.

12 maand toegang op alles, punt. Geen addertjes. Geen verrassingen. De investering is inderdaad relatief laag voor wat je krijgt. Wij willen het toegankelijk houden voor jouw als deelnemer.

Omdat we 1-op-1 persoonlijke aanpak combineren met groepssessie met verdieping en implantatie is het mogelijk de totaal investering lager te houden.

De online live 12 implementatie en 12 verdiepingssessies en de 4 offline events staan vast. Verder kan je het online programma op jouw eigen tempo volgen.

Nee, de online sessies vinden plaats in een groep, waarbij er volop ruimte is voor persoonlijk contact en het bespreken van jouw vragen. Jouw vragen dragen ook bij aan het creëren van een winnende eenheid bij andere deelnemers; de kennis en kracht bevinden zich in de groep. Dit wordt op een passende en integere manier gedaan. Indien er zich iets aandient dat alleen privé besproken kan worden, zullen we daar tijd en ruimte voor vrijmaken.

De online sessie gaan via Zoom.

De online modules zijn te vinden in de OerOuders online omgeving. Hiervoor krijg je een inlogcode en kun je in je eigen omgeving op een overzichtelijke manier lekker aan de slag.

Gedurende jouw deelname behoud je toegang tot de online omgeving.

Op 14 februari 2024 gaan we weer van start met een nieuwe groep.

Na aanmelding krijg je van ons de lijst met alle dagen en tijden. We nemen alles op dus als je er een keer niet bij kunt zijn kan je nog steeds wel alles volgen.

Wij kunnen niet bepalen of je het zakelijk kan verantwoorden en daarmee kan opvoeren in de boekhouding. Neem daarom altijd contact op met je boekhouder of financieel adviseur.

Maar als je het aan ons vraagt, gaat de deelname aan dit traject absoluut bijdrage aan jouw zakelijk ontwikkeling als ondernemer of zakelijk leider.

Als je op dit punt echt nog twijfelt. Dan kun je het beter niet doen.

Wanneer je twijfelt aan je eigen twijfel dan kan je een strategiesessie inplannen met ons.

Wanneer je tot hier bent gekomen lees dit ook nog

Je bent tot hier gekomen met een reden.
Dat er is iets verandert moet worden dat weet je, alleen gebeurt dat niet zomaar.

 

Ergens is er toch nog die twijfel, of dit je wel gaat brengen wat je zo graag anders wilt? Of het stemmetje in je hoofd zegt “Nu is nog niet het juiste moment?” Of juist, “ik heb al zoveel programma’s en/of coaching en therapie gevolgd waarom gaat dit dan wel werken?”

 

Herkenbare stemmen toch? Ze zijn logisch maar niet werkbaar. Je beste denken heeft je gebracht tot waar je nu bent. En blijven handelen naar dat wat je deed brengt geen andere uitkomst. Je blijf vast zitten in de huidige situatie.

 

Wanneer je echt ergens doorheen wilt zal je daarvoor de stappen moeten zetten die nodig zijn. Ga door de weerstand voor een hogere welstand.

 

Wat gaat het betekenen als jij straks deel uitmaakt van een Winnende Eenheid?
Welk verschil van leven ervaar jij dan? En wat leef je dan voor aan de volgende generatie?

 

Dus doe wat je moet doen.
Wacht niet langer. Gun jezelf (en de ander) eenheid.

Wanneer je graag persoonlijk contact wil of de Winnende Eenheid bij jou past? Plan dan een strategiesessie in met ons.

Ervaringen

5/5

“The quality of life depends on the quality of the questions you ask” wordt wel eens gezegd. De vragen waar Paul je over laat nadenken zorgen echt voor goede, vernieuwende inzichten en alleen al daarom is het je tijd meer dan waard om hier even de tijd voor te nemen.

5/5

Met Paul ben ik een 6 maanden traject aangegaan en we zijn deze samenwerking op verschillende manieren aan gegaan.
Paul is een deskundig iemand door zijn brede scholing heeft hij antwoord op veel verschillende vraagstukken. Paul is iemand die je vaak de spiegel voorhoudt en dit kan soms erg confronterend zijn. Wil je echter de transformatie maken dan is dit wel nodig. Vaak zit je in de vecht of vlucht modus en Paul blijft je hierin triggeren.

5/5

Paul daagt je op een gezonde manier uit waardoor het steeds makkelijker wordt om je doel te kunnen bereiken. Hij is bezig om mannen weer echt mannen te laten worden en weet precies wat daarvoor nodig is. Ik raad iedereen aan die zoekende is naar mannelijkheid of bezig is met een gezonder leven, om contact te zoeken met Paul, die je zeker veder kunt helpen.