De Winnende Eenheid - OerOuders

Programma De Winnende Eenheid

Van alleen binnen je huwelijk naar een gezamenlijke toekomst.

Samen maar alleen.

Je bent al tijden samen met je partner en toch voelt het eenzaam. Het echte gezamenlijke wordt uitgesteld omdat er andere prioriteiten zijn die voorgang krijgen. Toekomstplannen worden wel gemaakt alleen de uitvoering daarvan laat op zich wachten. Er zijn te veel zaken die eerst moeten, voordat er echt aan de relatie gedacht wordt.

 

De onderneming, de carrière, het vraagt veel, jij cijfert jezelf weg om je partner te ontlasten, in de hoop dat de gezamenlijke tijd sneller aanbreekt. Alleen grijpt je partner deze mogelijkheid aan om nog meer te gaan doen. Met als gevolg dat jullie nog verder uit elkaar komen te staan.

 

Gesprekken hierover worden gevoerd en de situatie wordt (h)erkent. Gedurende twee weken gaat het beter maar dan komen de oude patronen terug. Echte verandering, de gezamenlijke toekomst wordt vermeden en de twijfel over de relatie groeit.

 

Jij wilt anders. Jullie weten dat het anders moet.
De relatie verdient meer WIJ.

De toekomst vraagt om eenheid.

Er kan nog zoveel gezegd worden het zijn de daden die voor zich spreken. Jullie relatie hangt aan elkaar van kleine momenten van echte verbinding, maar van een eenheid is nog geen sprake. En juist dat is waar jullie beide naar verlangen. 

Want diep van binnen zijn jullie beide klaar met:

De inhoud van jullie Winnende Eenheid

Je creëert een krachtige toekomst samen door elkaar volledig te begrijpen, zowel rationeel als op gevoelsniveau. Wetende waar jullie beide vandaan komen zorgt een stevig fundament ervoor om samen door te bouwen. Deze bestaat uit:

Resultaat van de Winnende Eenheid

Persoonlijk

Relatie en Huwelijk

[toekomstig] Ouderschap

Jouw relatie als Winnende Eenheid: vurige liefde in je hart. Een toekomst waar je naar uitkijkt.

Altijd al verlangt om echt de tijd voor elkaar te hebben. Elkaar voorzien in de behoefte ook al wordt er niet om gevraagd. Elke dag dichter naar elkaar groeien en eindelijk die toekomstplannen tot waarheid laten komen.

 

Een toekomst waarin jullie open communiceren, elkaar complimenteren en feedback geven, conflicten uitpraten, waar de intimiteit is afgestemd op elkaar en jullie bereid zijn om te kijken naar je eigen handelen.

 

Met een gezamenlijk ritme en structuur zodat er geen tijd verloren gaat, zowel zakelijk als privé. Zodat er ten alle tijden oprechte aanwezigheid is. En verantwoordelijkheid genomen wordt.

 

Dit programma is meer dan coaching en relatietherapie. Het is de levende implantatie van doen wat nodig is om de toekomst samen vorm te geven.

Hoe is het programma van De Winnende Eenheid opgebouwd.

Er is een groepsgedeelte en een individueel gedeelte binnen dit programma. De combinatie en invulling hiervan is uniek en sluit naadloos op elkaar aan. Elke twee weken is er een groepssessie waarin we echt aan het werk gaan of een verdieping pakken waar jullie dat op nodig hebben.

 

Het individuele gedeelte doen jullie thuis aan de hand van werkboeken, de maandelijkse OerKrant en de online omgeving met naslag werk. Zo kunnen jullie echt een moment plannen om gericht en zonder afleiding met elkaar aan een krachtige relatie te bouwen.

 

Door de tweewekelijkse bijeenkomsten, hebben jullie voor de komende 6 of 12 maanden al tijd in je agenda geblokt om te werken aan jullie relatie. En verval je na twee weken niet opnieuw in oude patronen, want je hebt het immers al vaak genoeg uitgesteld en alleen geprobeerd.

Wie zijn Paul & Nance
De makers

Als eerst investeerde wij in de relatie met onszelf, om een stevig fundament neer te leggen voor ons gezamenlijke leven. Meer dan 9 jaar samen, waarvan 2 jaar getrouwd en een gezin van 4 gevormd. Hebben ons moderne leven in de stad Utrecht vaarwel gezegd en kochten een huis op het platteland in Beuningen (OV). Met een eigen moestuin, pluktuin en de (schoon)ouders in het huis ernaast.

 

Om daarnaast van jaren lang twee bedrijven te runnen, bewust gekozen om onze kwaliteiten te bundelen. Hij vanuit de complementaire gezondheid als orthomoleculair therapeut en samenwerkend met de reguliere zorg. Zij als contextueel systeemtherapeut, waarbij zij is gestart in de reguliere gezondheidszorg. 

 

Daarom kan je van ons het volgende verwachten.

Wetenschap, praktijk & ervaringsdeskundigheid

Helder, praktisch & toepasbaar

Persoonlijke aandacht

Paul is vanuit zijn eigen bedrijf meer dan 8 jaar werkzaam in de complementaire gezondheidszorg, als orthomoleculaire therapeut gespecialiseerd in mannelijke gezondheid.

 

Coachen van mannen én vaders doet hij op basis van wetenschap, praktijk en ervaring. Waarbij hij zijn kennis en expertise vanuit Amerika heeft opgedaan.

 

Binnen dit traject werd hij genomineerd als ‘Man in Full’ de hoogste onderscheiding binnen K4-MEN, voor zijn participatie, begeleiding en persoonlijk doorbraken.

 

Paul heeft zich helemaal vast gebeten in de mannelijke archetype, initiaties, mythologie en de rol van vaders richting zijn kind(eren).

 

Met zijn scherpte in vragen, directe en gepaste aanpak, zorgt hij dat jij leider- en eigenaarschap claimt in en over jouw leven als man, partner, vader en ondernemer. Jouw leiderschap zorgt ervoor dat je partner kan leunen. 

Nog nooit heb ik mij zo stevig gegrond gevoeld in mijn verleden, en in verbinding met mijn toekomst. Om het leven voor te leven aan mijn kinderen. Dat is namelijk precies de reden waarom ik als contextueel systeemtherapeut werk. 

 

Elk antwoord op vragen uit mijn familiegeschiedenis, wakkerde mijn wens aan nog beter te begrijpen hoe systemen werken en hoe deze elkaar positief en negatief beïnvloeden. 

 

Om te weten dat er pas zuivere verbinding ontstaat als iedereen de vrijheid ervaart om vanuit zijn of haar werkelijke plek autonome keuzes te maken. 

 

Ik ontwikkelde met mijn ervaringen, kennis en informatie een contextuele systeemtherapeutische vorm die voor mij past. De Oermethode helpt je bij het vinden van je werkelijke plek én hoe je stevigheid creëert  wanneer er altijd een terugtrekkende beweging blijft naar je verleden. 

 

Als contextueel systeemtherapeut gids ik je terug naar jouw werkelijke plek. Je wortels vestigen zich met elke stap dieper in de aarde. Tot je ervaart dat je op je werkelijke plek bent. Met perfecte ruimte tussen wie voor én na je komen. Gegrond in je verleden, en verbonden met je toekomst. Precies op jouw plek, als individu in dit leven. Passend in verbinding binnen al je relaties. Om vanuit deze plek verder te leven. 

Wat zeggen anderen over De Winnende Eenheid

Het programma is specifiek voor jou wanneer

Op basis van het lidmaatschap van 6 maanden

Inhoud van De Winnende Eenheid

6 maanden Lidmaatschap voor

De Winnende Eenheid

eenmalig
In termijnen

€ 4000,-

Excusief btw.

Of maak de keuze en investeer 12 maanden in jullie relatie.

Veel gestelde vragen over het OerTraject

6 maanden gaan we samen aan de slag. Waarbij jullie en wij het commitment hebben op  een krachtige relatie voor jullie.

Een goede relatie is natuurlijk prima als je de lat wilt leggen op het niveau waar je nu zit. Met de Winnende Eenheid verleg je die lat, waardoor goed, prima voorbijstreeft en excelent wordt. Het resultaat? Krachtigere, diepgaande connecties waar je op kan bouwen in het nu en later.

De Winnende Eenheid is voor jou als goed niet meer goed genoeg is.

Ja zeker! Voor ons is persoonlijke aandacht een cruciale factor die gewaarborgd MOET worden. De Winnende Eenheid gaat over relaties, verbinding, partnerschap en ouderschap. Dit kan je niet alleen doen.

Gedurende het jaar zijn er online sessies, de offline events en kan je wekelijks een persoonlijke vraag stellen via de Whatsapp waar je een persoonlijk (spraak)bericht op krijgt om verder te gaan.  

Je krijgt toegang tot de online omgeving waar alle modules, video’s en opdrachten in staan. Je bent aanwezig bij de 2 live offline events die elk kwartaal worden georganiseerd. Wekelijks mag je per whatsapp direct een vraagstellen waar je antwoord op krijgt. Daarbij ontvang je fysiek per post de OerKrant, omdat niet alles online dient te gebeuren. Om daarnaast 1 keer per maand een implementatiesessie te hebben én een verdiepingsessie. 

Dit is meer dan relatietherapie, omdat het allen relaties in jouw leven omvat. Je wortels vestigen zich met elke stap dieper in de aarde. Tot je voelt dat je op je werkelijke plek bent. Met perfecte ruimte tussen wie voor én na je komen. Gegrond in je verleden, en verbonden met je toekomst. Precies op jouw plek, als individu in dit leven. Passend in verbinding. En om vanuit deze plek verder te leven.

Om daarnaast te weten dat het over vroeger ging om het hier én nu anders, passender vorm te geven. Het is hierdoor niet alleen maar graven in het verleden, het word jij helder, praktisch én toepasbaar. 

De begeleiding in welke vorm dan ook is niet te vergelijken met de Winnende Eenheid. Dit is een compleet traject waarin kennis en toepassing volledig op elkaar aansluiten. Dit dankzij de verdiepingssessies en implementatiesessies. Waarbij elke maand een thema heeft die betrekking heeft op de vorming van die gewenste eenheid.

En daarnaast, wat heeft het werken met ons jou tot nu toe opgeleverd in je leven? Wat als onze samenwerking tot nog meer stevigheid kan leiden in jouw leven én daardoor in iedere belangrijke relaties daarbinnen?

6 maand toegang op alles, punt. Geen addertjes. Geen verrassingen. De investering is inderdaad relatief laag voor wat je krijgt. Wij willen het toegankelijk houden voor jouw als deelnemer.

Omdat we 1-op-1 persoonlijke aanpak combineren met groepssessie met verdieping en implantatie is het mogelijk de totaal investering lager te houden.

De online live 6 implementatie en 6 verdiepingssessies en de  offline events staan vast. Verder kan je het online programma op jouw eigen tempo volgen.

Ja, de online sessies vinden plaats in een groep, waarbij er volop ruimte is voor persoonlijk contact en het bespreken van jouw vragen. Jouw vragen dragen ook bij aan het creëren van een winnende eenheid bij andere deelnemers; de kennis en kracht bevinden zich in de groep. Dit wordt op een passende en integere manier gedaan. Indien er zich iets aandient dat alleen privé besproken kan worden, zullen we daar tijd en ruimte voor vrijmaken.

De online sessie gaan via Zoom.

De online modules zijn te vinden in de OerOuders online omgeving. Hiervoor krijg je een inlogcode en kun je in je eigen omgeving op een overzichtelijke manier lekker aan de slag.

Gedurende jouw deelname behoud je toegang tot de online omgeving.

Na aanmelding krijg je van ons de lijst met alle dagen en tijden. We nemen alles op dus als je er een keer niet bij kunt zijn kan je nog steeds wel alles volgen.

Wij kunnen niet bepalen of je het zakelijk kan verantwoorden en daarmee kan opvoeren in de boekhouding. Neem daarom altijd contact op met je boekhouder of financieel adviseur.

Maar als je het aan ons vraagt, gaat de deelname aan dit traject absoluut bijdrage aan jouw zakelijk ontwikkeling als ondernemer of zakelijk leider.

Zeker kan dat. Er zijn namelijk nu ook stellen die gelijk gekozen hebben voor een jaar. Vraag een kennismakingsgesprek aan en we bespreken deze optie persoonlijk.

Als je op dit punt echt nog twijfelt. Dan kun je het beter niet doen.

Wanneer je twijfelt aan je eigen twijfel dan kan je een strategiesessie inplannen met ons.

Wanneer je tot hier bent gekomen lees dit ook nog

Je bent tot hier gekomen met een reden.
Dat er is iets verandert moet worden dat weet je, alleen gebeurt dat niet zomaar.

 

Ergens is er toch nog die twijfel, of dit je wel gaat brengen wat je zo graag anders wilt? Of het stemmetje in je hoofd zegt “Nu is nog niet het juiste moment?” Of juist, “ik heb al zoveel programma’s en/of coaching en therapie gevolgd waarom gaat dit dan wel werken?”

 

Herkenbare stemmen toch? Ze zijn logisch maar niet werkbaar. Je beste denken heeft je gebracht tot waar je nu bent. En blijven handelen naar dat wat je deed brengt geen andere uitkomst. Je blijf vast zitten in de huidige situatie.

 

Wanneer je echt ergens doorheen wilt zal je daarvoor de stappen moeten zetten die nodig zijn. Ga door de weerstand voor een hogere welstand.

 

Wat gaat het betekenen als jij straks deel uitmaakt van een Winnende Eenheid?
Welk verschil van leven ervaar jij dan? En wat leef je dan voor aan de volgende generatie?

 

Dus doe wat je moet doen.
Wacht niet langer. Gun jezelf (en de ander) eenheid.

Wanneer je graag persoonlijk contact wil of de Winnende Eenheid bij jou past? Plan dan een strategiesessie in met ons.