RelatieReis - OerOuders

3e editie

De RelatieReis

EEN RELATIE OM VOOR TE LEVEN

Na het weekend ervaar je (nog) meer verbinding, omdat je je hebt verdiept in jezelf én de ander. Het versterkt jullie relatie (en ouderschap), omdat jullie handelen vanuit jullie werkelijke plek.

Impressie van de vorige edities

En wat je kan verwachten

Eerste editie van de RelatieReis november 2022

Tweede editie van de RelatieReis Mei 2023

Een van de grote uitdagingen in een relatie is bij elkaar blijven. Zowel mentaal als fysiek kan er een grote afstand ontstaan. Als één van jullie lange dagen maakt en weinig thuis is, is er een fysieke afstand. Ontwikkeld de andere op diepere niveau dan ontstaat er afstand op mentaal niveau.

 

Als deze afstand te groot wordt is het behouden van een relatiebrug de uitdaging en scheiden vaak de wegen. De afstand is te groot om te overbruggen.

 

De relatiebrug is de verbinding tussen jullie waar samen groeien en bouwen zorgt dat er nabijheid is en blijft zonder dat het verstikt.

 

Het samen groeien vraagt oprechte tijd met en voor elkaar. Zonder afleiding. Alleen kan dat nog met kinderen en de drukte van de dag? De Relatiereis combineert deze elementen zodat jullie relatie versterkt, verdiept en connectie van de relatieburg behouden blijft of juist verstevigd. 

Verstevig jullie relatiebrug

Jullie verbinden, vullen elkaar aan en hebben elkaar nodig voor het grotere geheel. De reis van jullie relatie heeft jullie gebracht tot het punt waar jullie nu zijn. De reis hierna toe is net zoveel waard als de het vervolg dat komen gaat. Of het nu gaat om verbinden, verdieping of versterking. 

 

Een krachtigere man die kan kiezen tussen kwetsbaar, liefdevol en zijn kracht. Waarop de vrouw kan bouwen vanuit overgave, rust en gedragenheid.

 

Een vrouw in verbinding met haar prachtige vrouwelijke liefdevolle essentie. Stuurt de man aan tot actie om te bouwen en beschermen van zijn koninkrijk.

 

Het één kan niet zonder het ander.

 

Mannen en vrouwen hebben hun uitdagingen. De maatschappij verwacht, krachtige vrouwen en zachte mannen. Het is weg van je werkelijke plek als mens en als partners van elkaar.

 

Thuiskomen op je werkelijke plek en in verbinding zijn met je ware natuur zorgt voor een passende relatie waar jullie beiden volledig tot je recht komen.

Wat zij zeiden over de vorige edities

5/5

Ik wil graag iedereen bedanken voor alle hulp en inzichten. Deze relatiereis bracht mij bij vragen over mijn verleden. Door inzicht in mijn archetype, zodat ik de vragen die ik heb ga onderzoeken en antwoorden ga vinden. 

5/5
Een heel bijzonder weekend, waarin ik mijn man en de echte man in hem meer heb kunnen en mogen zien. Ik vind het spannend om los te laten, maar dit kan en mag ik echt doen. Paul en Nance wat was dit een mooi weekend. Heel erg bedankt.

Verbind. Verdiep. Versterk.

Wat kunnen jullie verwachten

De Locatie van de laatste Editie

Wie zijn Paul & Nance

Paul is vanuit zijn eigen bedrijf meer dan 8 jaar werkzaam in de complementaire gezondheidszorg, als orthomoleculaire therapeut gespecialiseerd in mannelijke gezondheid.

Coachen van mannen én vaders doet hij op basis van wetenschap, praktijk en ervaring. Waarbij hij zijn kennis en expertise vanuit Amerika heeft opgedaan.

Binnen dit traject werd hij genomineerd als ‘Man in Full’ de hoogste onderscheiding binnen K4-MEN, voor zijn participatie, begeleiding en persoonlijk doorbraken.

Paul heeft zich helemaal vast gebeten in de mannelijke archetype, initiaties, mythologie en de rol van vaders richting zijn kind(eren).

Met zijn scherpte in vragen, directe en gepaste aanpak, zorgt hij dat jij leider- en eigenaarschap claimt in over jouw leven en als man, partner, vader en ondernemer.

Nog nooit heb ik mij zo stevig gegrond gevoeld in mijn verleden, en in verbinding met mijn toekomst. Om het leven voor te leven aan mijn kinderen. Dat is namelijk precies de reden waarom ik als contextueel systeemtherapeut werk. 

Elk antwoord op vragen uit mijn familiegeschiedenis, wakkerde mijn wens aan nog beter te voelen en begrijpen hoe systemen werken en hoe deze elkaar positief en negatief beïnvloeden. 

Om te weten dat er pas zuivere verbinding ontstaat als iedereen de vrijheid voelt om vanuit zijn of haar werkelijke plek autonome keuzes te maken. 

Ik ontwikkelde met mijn ervaringen, kennis en informatie een contextuele systeemtherapeutische vorm die voor mij past. De methode helpt je bij het vinden van je werkelijke plek hoe je stevigheid creëert in het hier en nu wanneer er altijd  een terugtrekkende beweging blijft naar je verleden. 

Als contextueel systeemtherapeut gids ik je terug naar jouw werkelijke plek. Je wortels vestigen zich met elke stap dieper in de aarde. Tot je voelt dat je op je werkelijke plek bent. Met perfecte ruimte tussen wie voor én na je komen. Gegrond in je verleden, en verbonden met je toekomst. Precies op jouw plek, als individu in dit leven. Passend in verbinding. En om vanuit deze plek verder te leven.

Mijn naam is Nance Folmer – van Heck

Wat zij zeiden over de vorige edities

5/5

Lieve Paul en Nance, dank jullie wel voor deze mooie, intense, leerzame, veilige reis. Dank jullie wel dat jullie je gezin hebben geopend om ons bij te staan, te laten groeien en genieten. Ik ben dichterbij mijzelf gekozen. Inzicht in mijn kwaliteiten en aandachtspunten. Ik kan nu loslaten én overgeven.

5/5

Ik vond het een hele fijne setting, groep en heerlijk dat de kids erbij waren. Bedankt voor jullie kennis, warmte en liefde. Ik leerde nog meer de verdieping in mijn relatie. En heb bepaalde oude patronen en overtuigingen achter mij kunnen laten. En als man opgestaan, zodat mijn vrouw kan leunen. 

Een relatiereis kan op twee manieren

Waarbij het weekend voor maximaal 6 stellen is.

Relatieweekend

Relatiereis 6 maanden

Schrijf je in voor de wachtlijst en ontvang als eerst informatie als de RelatieReis weer start.

Wat zij zeiden over de vorige edities

5/5

Samenwerken aan je relatie is nog belangrijker dan de gebruikelijke aanwezige onderhoudscontracten die wij wel afsluiten voor de auto’s en huizen. Een relatie veranderd continue door wat wij meemaken en dat moet je bewaken.

5/5
Omdat de connectie die maakt, weg van je normale leven en echt in verbinding zo bijzonder is.Je heel veel inzichten krijgt over jezelf, partner en je relatie. Hierdoor kan je samen verdiepen, tot elkaar komen en mooie stappen maken. Dit gun je iedereen

Veel gestelde vragen over de RelatieReis

Kort gezegd een fantastisch weekend waar jullie uitgedaagd, gespiegeld en begeleid worden naar een nog krachtiger, liefdevollere en passende relatie. Daarbij hebben wij op voorhand een intake en nadien een (evaluatie) integratiesessie met zijn 4. 

De precieze agenda ontvangen jullie een week voorafgaand. 

Wanneer jullie op vrijdag aankomen, staat vrijdag in het teken van verbinden. Verbinden met je partner, mogelijk met jullie kind(eren) en de andere deelnemers. Je leert elkaar nog beter kennen. Zaterdag staat in het teken van verdiepen. Wanneer er groepssessies gepland staan, verblijven de kind(eren) onder begeleiding van gespecialiseerde kinderoppas. Wat hebben jouw kinderen nodig voor een fijn verblijf, dat stemmen wij voorafgaand met jullie af. Er wordt veelal samen gegeten, als moment van ontspanning én verbinden. 

Zondag staat in het teken van versterken. Er worden op deze dag ankers geplaatst, om de verbinding én de verdieping als stevig fundament na de relatiereis mee naar huis te nemen. 

De reis gaat van start, zodra jullie besluiten deze met elkaar aan te gaan. 

Jullie zijn ondernemend in het willen leren kennen van jezelf én bereid de tijd, energie én aandacht te steken in het leren kennen van de ander. 

Wanneer één of beiden ondernemers zijn, heeft dat ook altijd invloed op jullie relatie én onderneming. Deze thema’s worden meegenomen tijdens de reis, indien dat van invloed is op jullie relatie. Deze reis kan daarom ook als zakelijke kosten worden opgevoerd. 

Jullie kind(eren) worden nu voorgeleefd hoe jullie het leven leven. Dat betekent ook dat zij meekrijgen hoe jullie in jullie relatie staan. Jullie relatie is dan ook niet compleet, als jullie kind(eren) het weekend niet aanwezig zijn. Alleen al weten en voelen dat ze dicht in de buurt zijn, om tijdens het weekend ook weer samen te kunnen verbinden geeft een extra dimensie aan jullie relatie(reis). 

De kosten voor de kinderen bedragen: 
0-2 jaar gratis 
2+ €185,- euro voor het gehele weekend.

Er is geregeld dat er professionele kinderopvang is gedurende het hele weekend. Zo zijn je kinderen in goede handen en kunnen zij fijn spelen,  ontdekken of hun slaap op de juiste tijden ontvangen. Tijdens de pauzes en maaltijden kunnen jullie als gezin samen zijn. 

Natuurlijk kan er altijd wat tussenkomen. Wij zijn ten allen tijden bereid om in gesprek te gaan en te zoeken naar een passende oplossing. Echter dient voorafgaand vermeld te worden dat er voor jullie deelname kosten gemaakt worden. Afhankelijk van de tijd van afzegging kunnen wij genoodzaakt zijn om een percentage door te  berekenen. Dit staat tevens vermeld in de algemene voorwaarden 10.5.