Wachtlijst werkboek - OerOuders

Werkboek voor

Voorlevend Ouderschap™

Zet jezelf op de wachtlijst en ben de eerste die het werkboek ontvangt. 

in juni '24 bouw jij aan Voorlevend Ouderschap™

We starten met een beperkte oplage. Wanneer je als eerst met, het boek voor Voorlevend Ouderschap™ aan de slag wilt, schrijf je in op de wachtlijst.  Het is het eerste Ouderschap werkboek in Nederland dat op deze schaal verdieping geeft aan de invulling van jou ouderschap. Een combinatie van een contextueel systemische onderbouwing en praktisch en toepasbaar. 

Verbind, Verdiep & Versterk

Aan oppervlakkigheid heeft de wereld al genoeg. Daarom is dit niet zomaar een werkboek met enkele basis opdrachten. Met meer dan 17 jaar gebundelde ervaring werken jullie op allen niveaus aan je ouderschap.

Een gezamenlijk front voor de kinderen

De hele wereld speelt zich online af, alleen echte verbinding en menselijk contact staat daarbuiten. Met dit werkboek maak je heel bewust tijd voor én met elkaar, als ouders onderling en met de kinderen.

Ouderschap is een werkwoord!

Samen als ouders, het ouderschap invulling geven op jullie manier, ondersteund door ouder principes geeft rust, ruimte en regelmaat waar iedereen goed op gaat.

Over OerOuders

Als eerst investeerde wij in de relatie met onszelf, om een stevig fundament neer te leggen voor ons gezamenlijke leven. Meer dan 9 jaar samen, waarvan 2 jaar getrouwd en een gezin van 4 gevormd. Hebben ons moderne leven in de stad Utrecht vaarwel gezegd en kochten een huis op het platteland in Beuningen (OV). Met een eigen moestuin, pluktuin en de (schoon)ouders in het huis ernaast.

Om daarnaast van jaren lang twee bedrijven te runnen, bewust gekozen om onze kwaliteiten te bundelen. Hij vanuit de complementaire gezondheid als orthomoleculair therapeut en mannencoach en samenwerkend met de reguliere zorg. Zij als contextueel systeemtherapeut, waarbij zij is gestart in de reguliere gezondheidszorg, jeugdzorg en hoogconflict familiezaken. 

Vul je gegevens hieronder in om je op de wachtlijst te zetten voor het werkboek