OerShop - OerOuders

Ontdek alle producten, programma’s en trainingen van OerOuders.

De OerOuders Shop

Downloads

Download gratis of volg vrijblijvende een masterclass en zet op korte termijn stappen richting de een krachtige relatie en huwelijk.

Gezinsdoelen poster

Download deze planner en geef je kinderen elke maand iets om naar uit te kijken. Elke maand een leuke bezigheid waar jullie als gezin helemaal voor gaan.
Gratis

Hoe je voor de ander blijft kiezen

Je moet het ijzer smeden wanneer het heet is! Versterk je relatie en geef het passend vorm voordat het te laat is.
Gratis

De Oerouder gidsen

In de moderne tijd, waarin veel online plaatsvindt, is het goed om ook offline aanwezig te zijn. Hoewel alles online te vinden is, komt alles offline samen. Het voordeel van het lezen van iets op papier is dat je details beter onthoudt, waardoor je de informatie effectiever in de praktijk kunt brengen.

Daarom introduceren wij de OerOuder gidsen voor jou. Verschillende gidsen die je online bestelt om offline te lezen en te implementeren.

Geschreven kennis en inzichten blijven beter hangen…

Mannengids

Jouw rol als man in het gezin
Inkijkexemplaar
€ 15,-

Moedergids

De invloed van jouw vrouwenlijn
Inkijkexemplaar
€ 15,-

Relatiegids

Stevig staan in je relatie
Inkijkexemplaar
€ 15,-

Voedingsgids

Voed zoals de natuur het bedoeld heeft
Inkijkexemplaar
€ 15,-

Voorlevend Ouderschap werkboek

In juni '24 kan jij de eerste zijn die dit werkboek ontvangt. Wees het voorbeeld dat je zelf gemist hebt.
Wachtlijst

Voorlevend Ouderschap Relatieboek

In 15 weken het voorbeeld zijn dat je zelf gemist hebt.

Het is het eerste werkboek in Nederland dat op deze schaal verdieping geeft aan het ouderschap in combinatie met een praktische aanpak.Een werkboek met meer dan alleen oppervlakkige opdrachten die je overal op het internet kan vinden. Met meer dan 17 jaar gebundelde ervaring in dit werkboek werk je op alle niveau’s in het ouderschap.

 

Zet jezelf op de wachtlijst en bestel als eerst in juni ’24 het werkboek

Programma voor jullie samen

De Winnende Eenheid

Het programma "De Winnende Eenheid" is bedoeld voor stellen die serieus zijn over het versterken van hun relatie en huwelijk. Het is een programma van een half jaar dat gericht is op het ontwikkelen van een sterke band tussen partners en het leggen van een stevig fundament voor de toekomst, zowel voor jullie als individuen als voor jullie als koppel.

Dit programma biedt een combinatie van groepsactiviteiten en individuele begeleiding, waardoor je als individu en als paar kunt groeien en werken aan de essentiële aspecten van jullie relatie. Het is ontworpen om jullie commitment aan elkaar te vergroten en jullie in staat te stellen actief te werken aan een gezonde toekomst samen door in het heden de juiste stappen te zetten.

Als je vastbesloten bent om alles te geven voor je relatie en bereid bent te vechten voor een sterke band, dan is "De Winnende Eenheid" het programma dat je zoekt. Zelfs als jullie relatie op het punt staat van scheiden zonder verandering, biedt dit programma niet alleen de hoogst haalbare oplossing, maar ook het solide fundament waarop jullie kunnen voortbouwen.

Het doel van dit programma gaat verder dan alleen het hebben van een goede relatie; het is gericht op het opbouwen van eenheid tussen jullie die bestand is tegen wat de toekomst ook mag brengen.