RelatieRijk - OerOuders

Exclusief traject voor ondernemers
& hun liefdespartner

RelatieRijk

Je zakelijke koninkrijk staat, alleen thuis word je gemist. Voor de ondernemers die beseffen dat hun erfenis meer is dan het geld dat ze nalaten.

Wanneer je doel en middel verward heb je terug te bewegen naar oude principes

Je hebt een goed lopende onderneming. Het Koninkrijk dat je wilde bouwen is in beton gegoten.

 

Het kwam met een prijs die je bereidt was te dragen: lange dagen, vele uren, ontelbare meetings en kilometers file. Maar nu de echte prijs van dit alles zichtbaar wordt, lijkt het bijna voor niets te zijn geweest.

 

Het thuisfront staat op drijfzand.

De inhoud

van het exclusieve RelatieRijk Traject

Wie zijn Paul & Nance
De makers

Als eerst investeerde wij in de relatie met onszelf, om een stevig fundament neer te leggen voor ons gezamenlijke leven. Meer dan 9 jaar samen, waarvan 2 jaar getrouwd en een gezin van 4 gevormd. Hebben ons moderne leven in de stad Utrecht vaarwel gezegd en kochten een huis op het platteland in Beuningen (OV). Met een eigen moestuin, pluktuin en de (schoon)ouders in het huis ernaast.

 

Om daarnaast van jaren lang twee bedrijven te runnen, bewust gekozen om onze kwaliteiten te bundelen. Hij vanuit de complementaire gezondheid als orthomoleculair therapeut en samenwerkend met de reguliere zorg. Zij als contextueel systeemtherapeut, waarbij zij is gestart in de reguliere gezondheidszorg. 

 

Daarom kan je van ons het volgende verwachten.

Wetenschap, praktijk & ervaringsdeskundigheid

Helder, praktisch & toepasbaar

Persoonlijke aandacht

Paul is vanuit zijn eigen bedrijf meer dan 8 jaar werkzaam in de complementaire gezondheidszorg, als orthomoleculaire therapeut gespecialiseerd in mannelijke gezondheid.

Coachen van mannen én vaders doet hij op basis van wetenschap, praktijk en ervaring. Waarbij hij zijn kennis en expertise vanuit Amerika heeft opgedaan.

Binnen dit traject werd hij genomineerd als ‘Man in Full’ de hoogste onderscheiding binnen K4-MEN, voor zijn participatie, begeleiding en persoonlijk doorbraken.

Paul heeft zich helemaal vast gebeten in de mannelijke archetype, initiaties, mythologie en de rol van vaders richting zijn kind(eren).

Met zijn scherpte in vragen, directe en gepaste aanpak, zorgt hij dat jij leider- en eigenaarschap claimt in en over jouw leven als man, partner, vader en ondernemer. Jouw leiderschap zorgt ervoor dat je partner kan leunen. 

Nog nooit heb ik mij zo stevig gegrond gevoeld in mijn verleden, en in verbinding met mijn toekomst. Om het leven voor te leven aan mijn kinderen. Dat is namelijk precies de reden waarom ik als contextueel systeemtherapeut werk. 

 

Elk antwoord op vragen uit mijn familiegeschiedenis, wakkerde mijn wens aan nog beter te begrijpen hoe systemen werken en hoe deze elkaar positief en negatief beïnvloeden. 

 

Om te weten dat er pas zuivere verbinding ontstaat als iedereen de vrijheid ervaart om vanuit zijn of haar werkelijke plek autonome keuzes te maken. 

 

Ik ontwikkelde met mijn ervaringen, kennis en informatie een contextuele systeemtherapeutische vorm die voor mij past. De Oermethode helpt je bij het vinden van je werkelijke plek én hoe je stevigheid creëert  wanneer er altijd een terugtrekkende beweging blijft naar je verleden. 

 

Als contextueel systeemtherapeut gids ik je terug naar jouw werkelijke plek. Je wortels vestigen zich met elke stap dieper in de aarde. Tot je ervaart dat je op je werkelijke plek bent. Met perfecte ruimte tussen wie voor én na je komen. Gegrond in je verleden, en verbonden met je toekomst. Precies op jouw plek, als individu in dit leven. Passend in verbinding binnen al je relaties. Om vanuit deze plek verder te leven. 

0 Jaar
Professionele ervaring
+ 100
Mensen geholpen
+ 0
Keer in de media

Is dit exclusieve traject voor jou/jullie?

Wanneer je ervan overtuigd bent dat jij en je partner dit te doen hebben om naast het zakelijke ook een relationeel koninkrijk te bouwen. Plan dan een afspraak in. Er zijn wel een aantal spelregels.

  1. Je weet dat je een commitment maakt voor minimaal 6 maanden.
  2. Je bereid bent om net zoveel werk te investeren in je relatie of huwelijk
  3. Je bereid bent om het werk te doen.

Als je daar allemaal JA opzegt. Plan dan hieronder een afspraak in.